Firmaet bag Kælderudgravning.dk

Kælderudgravning.dk er et landsdækkende firma. Vi udgraver kældre i hele landet fra København til Odense, Aarhus og Aalborg. Samt mange andre byer over hele landet. Vi er eksperter i udgravning af kælder, det er vores speciale – vi laver ikke så meget andet end netop det. Vi ved kort sagt hvad vi laver når vi renovere en kælder, for vi har prøvet det mange gange før. Vi har det fornødne udstyr og maskiner som gør at vi kan arbejde hurtigt og effektivt.

Vi har erfaringen og ekspertise til at udgrave og renovere jeres kælder på en faglig korrekt måde og ikke mindst til den rigtige pris. Vi er en personligt ejet virksomhed med samme CVR nummer siden 2001. Det er din sikkerhed for at vores arbejde er i orden. Vi lukker ikke vores selskabet hver 3. år for at tørre et erstatningsansvar af os. Det er ikke nødvendigt for vi laver kvalitetsarbejde. Vi er her også næste år hvis du skulle få brug for at kontakte os. Nogen siger vi er lidt gammeldags fordi vi sætter en ære i at levere kvalitetsarbejde til den aftalte tid og pris.

Vores kældereksperter har stor erfaring i at rådgive om kælderrenoveringer, hvis det ønskes kan vi komme med konstruktive forslag til forbedringer af jeres drømmekælder. – Vi holder naturligvis vores aftaler og kommer til aftalt tid og udfører arbejdet. Skulle vi en enkelt dag være forhindret i at møde på pladsen kontakter vi jer naturligvis så i er klar over det. Vi møder til tiden og knokler på til fyraften. Vi anvender fagligt uddannet personale: Vores ingeniøren og arkitekter udregne de korrekte dimensioner af bærende spær, bjælker med videre. Vi anvender erfarne geoteknikere til undersøgelse af jordbundsforhold. Kloakarbejdet tager vores autoriseret kloakmester sig af. Vi arbejder i teams hvor vores mest erfarne håndværkere vejleder og lede arbejdet så resultatet bliver til jeres fulde tilfredshed. Vi er naturligvis fuld forsikrede. Vi har blandt andet en generel ansvarsforsikring, men tegner også altid en specifik entrepriseforsikring til hver eneste kælderudgravning som vi påtager os at stå for.

Vi går aldrig i gang med gravearbejdet før den enkelte entrepriseforsikring er helt på plads. Det er jeres sikkerhed for at I ikke lider noget tab hvis der mod forventning skulle ske en skade på jeres hus. Ligeledes er vores medarbejdere naturligvis forsikrede i tilfælde af en arbejdsskade. – Vores medarbejdere arbejder naturligvis under ordentlige forhold, både hvad angår deres sikkerhed og ansættelsesvilkår.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen og så vender vi tilbage til dig med et uforpligtende tilbud på din opgave.

© Copyright - Kælderudgravning